Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Vizija in cilji

S kakovostnimi storitvami, ki so rezultat našega strokovnega in vestnega dela, tako v laboratoriju kot tudi na objektih, s preiskavami materialov, vgrajenih plasti in inženirskim svetovanjem omogočamo naročnikom, da izbirajo materiale in tehnologije primerne kakovosti, da optimalno izvajajo dela glede na vrsto objektov in razpoložljivo strojno opremo ter, da dokažejo investitorjem profesionalno izvedbo objekta, ki je tako izveden v zahtevani kakovosti.

Našim naročnikom ponujamo strokovne in kakovostne storitve, zato se bomo tudi v prihodnje stalno izobraževali in dopolnjevali naše znanje in izkušnje ter  uporabljali najsodobnejše metode in laboratorijsko opremo. Ves čas sledimo novostim s področja delovanja našega podjetja in redno uvajamo nove standarde in tehnične postopke, ki zagotavljajo konkurenčnost v dejavnosti.

Ves čas težimo k učinkoviti notranji organizaciji, ki nam omogoča kar največje prilagajanje naročnikom in njihovim željam glede kakovosti in roka izvedbe storitev. Organizacija vodenja postopkov je prilagojena načinu dela, ki zagotavlja vsakodnevno pokritost vseh potreb naši naročnikov, kar je vedno bila in bo ostala naša prednost.

Naš cilj je, da smo med najpomembnejšimi in najkakovostnejšimi gradbenimi laboratoriji v državi. Obvladovati in dograjevati moramo znanja iz vseh pomembnih področij kontrole kakovosti v vseh področjih gradnje, kot so cestna, železniška, komunalna, energetska, stanovanjska gradnja kot vse vrste inženirskih objektov.

Z doseganjem ciljev in doslednim izvajanjem vizije naše politike kakovosti želimo ostati v krogu poslovno uspešnih, kakovostno uglednih in strokovno usposobljenih laboratorijev.