Naša največja referenca so zadovoljni poslovni partnerji in kvalitetno zgrajeni objekti, ki bodo še dolga leta služili svojemu namenu.
Tako redno poslovno sodelujemo z več kot 100 podjetji, od največjih gradbenih podjetij do samostojnih podjetnikov.

Naše usluge so koristili tudi izvajalci gradbenih del iz Italije in Madžarske, izvajali smo kontrolo kakovosti na objektih v Avstriji. Redno sodelujemo pri izvedbi laboratorijskih preiskav na projektih, ki se financirajo s sredstvi iz EU skladov.

V obdobju od ustanovitve smo sodelovali na nekaj tisoč projektih-objektih po vsej državi in v tujini, zato je naša prednost poznavanje materialov po posameznih regijah in poznavanje tehnologij pri reševanju nastalih problemov.

Letno opravimo storitve na nekaj sto objektih za svoje naročnike. Za nas so vsi objekti pomembni in na vseh sodelujemo z enako strokovno zavzetostjo. Naš laboratorij je vodil tekočo kontrolo kakovosti pri približno 40% vseh prometu predanih Avtocestnih kilometrov v Sloveniji iz NPIA (Nacionalni program izgradnje avtocest).

Redno sodelujemo na naslednjih programih
oziroma investicijah

Potrebujete pomoč pri vašem projektu?

Ker ne more vsako gradbeno podjetje imeti strokovnjakov za zemeljska dela, geomehaniko, temeljenje objektov, betone, injekcijske mase, sidranja in pilotiranja, zveznosti pilotov, odtržnih trdnosti betonov in HI se lahko obrnete na nas. Pomagali vam bomo z nasveti, postopkovnimi navodili, izdelali projekte betonov, tehnične elaborate za zemeljska dela, idr. V posameznih fazah izvedbe pa za vas kontrolirali kakovost izvedbe vaših del, ki jih z našimi poročili dokazujete svojim naročnikom in zagotavljate, da ste svoja dela izvedli po zahtevah projektne dokumentacije in predpisanih standardov področja izvedbe.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE